Lombkoronasétányt Miskolcra!

Megosztás

Erdei Sándor önkormányzati képviselő a napokban egy Facebook-posztban reagált a kormánypárti politikusok magánerdeiben és magántisztásain felbukkanó lombkoronasétányok hírére.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, három nyírségi fideszes politikus fejenként 60 millió forint EU-támogatáshoz jutott. A pénzt azért kapták, hogy magánerdeikben lombkoronasétányt építhessenek. A dolog kisebbik furcsasága az, hogy ezeket a sétányokat két település, Nyíradony és Nyírmártonfalva környékére, alig 15 kilométeres sugarú körben húzták fel. A sztori igazi pikantériája viszont az, hogy a nyírmártonfalvi lombkoronasétány esetében lényeges dolgok hiányoznak: nevezetesen a lombkoronák, ugyanis a környékbeli fákat mind kivágták.

Erdei Sándor a Vajda vázszerkeszet egyik oldalánál

A kormány mutyipolitikájának eme újabb példájára Erdei Sándor a következőképpen reagált a közösségi hálón:

Lombkorona sétányt követelünk Miskolcra is!!!

Fideszes döntéshozók, Ispánok, Pályázati bírálók, NERtársak! Nyírmártonfalvi sikeres pályázat után Miskolc, a “zöldet a városba” mottó jegyében szeretne több tízmilliós állami támogatást egy kialakítandó lombkorona sétányra, a már meglévő Vajda vázszerkezet két oldali lépcsővel, fa korláttal történő megnyitásával, korlátlanul. A fák beültetését kívánjuk főként a pénzből megvalósítani, hiszen ahogy Filemon Mihály, Nyírmártonfalva polgármestere nyilatkozta, 50 cm már erdő, így ekkora méretű csemetékkel kezdenénk bele ebbe a turisztikai projektbe… jön a nyár, ő ajánlása szerint a nyárfa a legjobb erre. Kiváló attrakciót biztosítva a belvárosnak, és remek rálátást adna Miskolc egyik ikonikus parkjára, a Szinva parkra! Kérjük Dr. Kiss Jánost, a város kiválóan hasznos, fideszes országgyűlési képviselőjét, ahogyan már sikerrel lobbizott a Diósgyőri Vár érdekében, amit unokáink is fognak látni, hasonlóképpen, nagy lelkesedéssel indítsa útjára ezt a pályázati projektet, lehetőség szerint a várnál már felszabaduló munkagépek átcsoportosításával!

Lombos Miskolcot a belvárosban is!

Képek: Erdei Sándor/Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek